Politika e Privatësisë së Purity Cosmetics

 

1. Informacioni që mbledhim

 • Informacione që ju na jepni: Kjo përfshin të dhënat që ju ndani me ne kur krijoni një llogari, porositni një produkt, komunikoni me ne, ose përdorni ndonjë shërbim të veçantë të ofruar nga ne.
 • Informacione të mbledhura automatikisht: Kur vizitoni webin tonë, mblidhen të dhëna si cookies, adresa IP, historiku i shfletimit, dhe të dhëna të tjera teknike.

2. Përdorimi i informacionit tuaj

 • Për të përpunuar porositë: Ne përdorim të dhënat tuaja për të menaxhuar porositë, përpunuar pagesat dhe ofruar shërbimin e klientit.
 • Komunikimi me ju: Për lajme, njoftime dhe ofertat promocionale.
 • Përmirësimi i shërbimeve tona: Analizojmë të dhënat për të ndihmuar në përmirësimin e përvojës së përdoruesit dhe shërbimeve tona.

3. Informacioni i ndarë me palë të treta

 • Shitësit e shërbimeve: Për përpunimin e porosive, pagesave, analiza të dhënash, dhe shërbime të tjera.
 • Mbikëqyrja dhe siguria: Ne mund të ndajmë informacione nëse jemi të detyruar nga ligji ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë dhe të klientëve tanë.

4. Siguria e të dhënave tuaja

 • Masa të sigurisë: Përdorim teknologji dhe protokolle të ndryshme për të mbrojtur të dhënat tuaja nga humbja, përdorimi i paautorizuar dhe ndryshimet e paautorizuara.
 • Ruajtja e të dhënave: Ruajmë të dhënat tuaja për aq kohë sa është e nevojshme për të ofruar shërbimet tona dhe për arsye të tjera ligjore ose të mbikëqyrjes.

5. Të drejtat tuaja

 • Qasja dhe ndryshimi: Ju keni të drejtë të kërkoni kopje, korrigjim, ose fshirje të të dhënave tuaja.
 • Refuzimi i marketingut: Ju mund të refuzoni të merrni njoftime marketingu nga ne në çdo kohë.

6. Ndryshimet në këtë politikë

 • Rishikojmë dhe përditësojmë politikën tonë të privatësisë për të pasqyruar ndryshimet në praktikat tona ose ndryshimet ligjore. Të gjitha ndryshimet do të publikohen këtu dhe, nëse janë të rëndësishme, do t’ju njoftojmë përmes emailit.

7. Kontakt

 • Për çdo pyetje, koment ose kërkesë lidhur me këtë politikë, ju lutemi kontaktoni me ne në info@purity.al.

This website use cookies.

We use cookies to analyze website traffic and optimize your website experience. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other user data.